duminică, 19 iulie 2009

O sa lucram si sambata?

Pe timp de criză, românii ar putea fi obligaţi să vină şi sâmbăta la serviciu. Acest lucru se va întâmpla însă numai dacă Executivul va decide modificarea Codului Muncii în conformitate cu noua lege europeană prin care săptămâna maximă de lucru a fost majorată de la 40 la 48 de ore. În ţara noastră se lucrează oficial doar 40 de ore pe săptămână, de luni până vineri.
Sursa: www.antena3.ro
NOTA:
Sa speram ca acest lucru este doar un zvon. Cine lucreaza intr-o multinationala adica intr-o corporatie ORICUM lucreaza si sambata. Cand o sa mareasca timpul de lucru de la 40 de ore/saptamana la 48 de ore o sa apara pretentia de a se lucra si duminica !. Ca fost angajat al unei multinationale de cacat pot spune ca acolo se munceste la foc automat pauza fiind perceputa ca un dar "divin". Urmeaza ca executivul sa ne surprinda cu o astfel de lege/ordonanta/hotarare. De ce spun ca o sa ne surpinda? pentru ca o sa aflam ca exista in ziua in care a fost aprobata! (la fel ca si problema cu pasapoartele biometrice). In acest fel nimeni nu va avea nici un fel de REACTIE !!!
Intrebare: Daca o sa lucram 48h/sapt o sa fim platiti mai bine?
Posibil raspuns: Pe timp de "criza" lucrezi sambata si gratis
Inca o data tin sa le multumesc coruptilor care ne conduc, acei oameni care nu au habar ce facultate fac dar conduc ministere, sau primul mistru care face campanie elctorala mascata la coasa prtin Banat, sau presedintele judecat in dosarul flota.
VA MULTUMESC DOMNILOR PENTRU CA PENTRU UN PUMN DE BANI VINDETO O TARA, VA MULTUMESC PENTRU CA SUNTETI USOR DE MANIPULAT

Niciun comentariu:

IP, SO, browser , etc, etc

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts